Det siger vores kunder

HD Medical har valgt samarbejdet med MSAT-Udbud I forhold til vores aktiviteter som forhandler af medicinsk udstyr til hospitaler i hele Skandinavien.

HD Medical opfatter MSAT som et unikt, uhøjtideligt og særdeles pligtopfyldende professionelt firma – som oser af mange års massiv erfaring i at hjælpe med udbud til det offentlige. Enhver overraskelse tages med sindsro.  Søger man stabilitet og tryghed i tilbudsprocessen, så er MSAT et klogt valg.

Mette besidder kompetencer som spænder lige fra håndtering af personlig usikkerhed, i forhold til selve det at lave et tilbuddet, frem til levering af tilbuddet og indgåelse af kontrakten.

For vores vedkommende har deltagelse i udbud fra det offentlige kun kunne lade sig gøre, på grund af Mettes præcision og sindsro.  Så behøver jeg kun en konsulent som allerede kender mig godt.

Opgaven blev fuldt helt til dørs og vi skal ikke bekymre os om det hele er med. 

De varmeste anbefalinger fra

Helle Dam- ejer af HD Medical.

 

Charlie’s Coffee & Tea har benyttet MSAT som rådgiver, både til kontrakt udarbejdelse og indgåelse af samme.

Charlie’s Coffee & Tea har i den grad følt sig tryk, ved Mette professionelle rådgivning og hjælp. Charlie’s Coffee & Tea ved ihvertfald hvem man skal gå til ved fremtidige problemstillinger i for hold til juridisk bistand til kontrakter.

Charlie’s Coffee & Tea har valgt at indgå samarbejde med MSAT for året 2019, idet vi håber at der både kommer relevante offentlige udbud og andre kontrakter.

Med venlig hilsen

Niels Johannessen, ejer af Charlie’s Coffee & Tea